OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Reklama!

Právě je 19 dub 2019, 10:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: pajeci stanice
PříspěvekNapsal: 30 dub 2016, 11:23 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:40
Příspěvky: 1760
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 550 times
Been thanked: 408 times
Tak mi odeslo po mnoha letech pajedlo. Premyslim, jakou mikropajku koupit. Co pouzivate?

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org
www.Atariada.cz >>> 12. - 14. 4. 2019 <<<
PL.Atariada.cz >>> 7. - 9. 6. 2019 <<<


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: pajeci stanice
PříspěvekNapsal: 30 dub 2016, 11:29 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 23:57
Příspěvky: 3052
Has thanked: 150 times
Been thanked: 235 times
Weller WS80 - stara a dobra.

_________________
Nikdy nediskutujte s blbcem. Stáhne vás na svoji úroveň a vyhraje zkušeností.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: pajeci stanice
PříspěvekNapsal: 30 dub 2016, 14:19 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2014, 18:29
Příspěvky: 1104
Bydliště: Milovice
Has thanked: 7 times
Been thanked: 173 times
No nieje to nič extra, ja používam toto: [url=https://vikiwat.com/soldering-station-pro's-kit-608-352-150---420°c-50w-220vac-en.html]proskit[/url]

Edit prečo nefungujú tagy URL ?

_________________
Atari Mega 2/4Mb Ram, Atari TT 030


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: pajeci stanice
PříspěvekNapsal: 30 dub 2016, 15:24 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2013, 20:26
Příspěvky: 2340
Has thanked: 88 times
Been thanked: 351 times
Shony píše:
No nieje to nič extra, ja používam toto: [url=https://vikiwat.com/soldering-station-pro's-kit-608-352-150---420°c-50w-220vac-en.html]proskit[/url]

Já mám přesně tu stejnou. Koupena v GESu, ale GME ji má myslím taky.

_________________
www.zxsparrow.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: pajeci stanice
PříspěvekNapsal: 30 dub 2016, 16:22 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2013, 09:15
Příspěvky: 1709
Bydliště: Brno
Has thanked: 416 times
Been thanked: 138 times
Shony píše:
No nieje to nič extra, ja používam toto: [url=https://vikiwat.com/soldering-station-pro's-kit-608-352-150---420°c-50w-220vac-en.html]proskit[/url]

Edit prečo nefungujú tagy URL ?


Má to zde problém s koncovkou html. Musel jsem jít v rámci hledaní na tom webu o krok zpět.

Shony píše:
No nieje to nič extra, ja používam toto: proskit

_________________
Amiga - PMD 85
Kafasoft


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: pajeci stanice
PříspěvekNapsal: 30 dub 2016, 17:18 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2014, 18:29
Příspěvky: 1104
Bydliště: Milovice
Has thanked: 7 times
Been thanked: 173 times
Lisiak4 píše:
Shony píše:
No nieje to nič extra, ja používam toto: [url=https://vikiwat.com/soldering-station-pro's-kit-608-352-150---420°c-50w-220vac-en.html]proskit[/url]

Edit prečo nefungujú tagy URL ?


Má to zde problém s koncovkou html. Musel jsem jít v rámci hledaní na tom webu o krok zpět.

Shony píše:
No nieje to nič extra, ja používam toto: proskit


No to je asi všetko v poriadku, len moje presvedčenie, že PHP programátori sú normálny už je negované.

A to stále považujem PHP za skoro ideálny jazyk pre mňa :P

_________________
Atari Mega 2/4Mb Ram, Atari TT 030


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: pajeci stanice
PříspěvekNapsal: 30 dub 2016, 17:43 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2013, 09:15
Příspěvky: 1709
Bydliště: Brno
Has thanked: 416 times
Been thanked: 138 times
Já u sebe PHP zavrhl někdy v roce 2003 po tom jsem jsem zvládl základy HTML. A HTML bylo pro mne v rámci "programování" z nouze ctnost když jsem si na nic jiného nevěřil.

EDIT:
rEVERz píše:
Chlapi - toto je téma o "pájecí stanici" a ne o PHP atd. :arg:

:welcome:

_________________
Amiga - PMD 85
Kafasoft


Naposledy upravil Lisiak4 dne 30 dub 2016, 18:10, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: pajeci stanice
PříspěvekNapsal: 30 dub 2016, 17:47 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 25 kvě 2014, 12:29
Příspěvky: 1461
Bydliště: Praha
Has thanked: 201 times
Been thanked: 285 times
Chlapi - toto je téma o "pájecí stanici" a ne o PHP atd. :arg:

_________________
Atari 65XE, 600XL, 400, 800, 800XL/XE, 130XE, 1200XL, XEGS
Commodore C64, C64C, C128, Plus/4
Amiga A600, A1200+Blizzard 060/50
ZX Spectrum, +2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: pajeci stanice
PříspěvekNapsal: 30 dub 2016, 18:11 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2014, 18:29
Příspěvky: 1104
Bydliště: Milovice
Has thanked: 7 times
Been thanked: 173 times
Lisiak4 píše:
Já u sebe PHP zavrhl někdy v roce 2003 po tom jsem jsem zvládl základy HTML. A HTML bylo pro mne v rámci "programování" z nouze ctnost když jsem si na nic jiného nevěřil.



No kámo, tak to ťa ľutujem, osobne si myslím, že zmysel PHP je práve v skĺbení s html a javascriptom/ajax. Prirovnal by som to k Basiku kombinovaným zo strojákom, vezmeš si to najlepšie zo všetkého.

HTML je spôsob zobrazovaia. PHP je na strane servru a javascript na klientovy, spolu to veľmi dobre funguje ...

Sorry rEVERz už budem ticho.

_________________
Atari Mega 2/4Mb Ram, Atari TT 030


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: pajeci stanice
PříspěvekNapsal: 30 dub 2016, 18:50 
Offline
Profík

Registrován: 28 říj 2015, 20:07
Příspěvky: 725
Has thanked: 0 time
Been thanked: 74 times
Hakko 951 (8000 Kc) nebo jeho cinsky klon (2000 Kc).

Umoznuje pouziti spoustu neobvyklych pajecich hrotu, ktere na jine systemy nejspis nejsou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: pajeci stanice
PříspěvekNapsal: 30 dub 2016, 20:30 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 23:57
Příspěvky: 3052
Has thanked: 150 times
Been thanked: 235 times
Na ten muj Weller mam asi pet typu hrotu, ale nejak jsem zatim stejne nepouzil zadne jine krome toho zakladniho spicateho.

_________________
Nikdy nediskutujte s blbcem. Stáhne vás na svoji úroveň a vyhraje zkušeností.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: pajeci stanice
PříspěvekNapsal: 30 dub 2016, 20:35 
Offline
Profík

Registrován: 28 říj 2015, 20:07
Příspěvky: 725
Has thanked: 0 time
Been thanked: 74 times
Take jsem byl zvykly na jeden druh hrotu.

Pak jsem u kolegy vyzkousel tohle a za 10 minut Hakko stanice uz byla na ceste:

https://www.youtube.com/watch?v=ABNq6iDURso

Original bych se rozmyslel, ale ta kopie ma pro me dobry pomer cena/vykon.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: pajeci stanice
PříspěvekNapsal: 01 kvě 2016, 09:01 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 kvě 2014, 09:51
Příspěvky: 729
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 4 times
Been thanked: 54 times
Solomon SL-20

_________________
Atari 400, 1200XL, 600XL, 800XL, XE, 130XE, ATARI 260ST, 520STm, 520ST+, 1040STfm, 1040STe, ATARI MEGA ST1, ST4, ATARI TT-030, ATARI FALCON 030, ATARI Portfolio, UltraPONG, ATARI VCS, 2600Jr.,ATARI Lynx II, iBook G3 green, iMac G3 green, G5, PowerBook 150


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: pajeci stanice
PříspěvekNapsal: 01 kvě 2016, 09:13 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 12:46
Příspěvky: 2185
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 77 times
Been thanked: 154 times
V práci mohu používat Weller WX 2021 ovšem doma mám jen Basetech ZD-99 :bang:
Což je asi jako Mercedes a Trabant.

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: pajeci stanice
PříspěvekNapsal: 02 kvě 2016, 10:10 
Offline
Profík

Registrován: 27 črc 2013, 13:24
Příspěvky: 777
Has thanked: 12 times
Been thanked: 90 times
petr22 píše:
Hakko 951 (8000 Kc) nebo jeho cinsky klon (2000 Kc).


A ten klon je opravdu klon nebo polofunkční maketa? Viděl jsem na YT porovnání jiného modelu originál/klon a přes identický vzhled ten čínský stojánek se rozpadal na dva kusy a přepínání režimů chybělo zcela.

Zase ta cena není tak nízká, aby to člověk jen tak koupil na zkoušku.

_________________
Atari 600XL, 800XL/XE, 130XE, ST, STE, MegaST, 7800, JaguarCD, Commodore C64, Amiga 500/Plus, 1200, CDTV, Sinclair QL + GC, Sharp MZ800, Sord M5, CPC 6128, Spectravideo SVI X'Press, Sony HB-750, Philips CDi 370, Ohio Scientific Challenger, Eureka.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz