OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Registrace na OCP IV ZDE!

Právě je 18 říj 2018, 21:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: WHDLoad Amiga - jak dál
PříspěvekNapsal: 20 led 2016, 22:01 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 11:46
Příspěvky: 2074
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 66 times
Been thanked: 145 times
Tak jsem zase zpátky a tápu.
Držím se tohoto návodu (https://www.youtube.com/watch?v=Zd42RsKHm5Y)
A skončil jsem na 21minutě, kde ten chlapík používá soubory které nevím kde sebral.
Vím že je možné WHD stahnout a používat zadarmo.......

Postrčí mě prosím někdo, vůbec nevím jak ten WHD nastavit a rozchodit.
To co jsem stáhnul od tud (http://www.whdload.de/index.html) nic neřeší, nebo do toho koukám tak dlouho že to nevidím...... :bang:
Děkuji předem.

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WHDLoad Amiga - jak dál
PříspěvekNapsal: 21 led 2016, 09:08 
Online
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 20:39
Příspěvky: 1285
Bydliště: Praha
Has thanked: 74 times
Been thanked: 168 times
Co ti chybi? Kickstarty nebo samotne hry ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WHDLoad Amiga - jak dál
PříspěvekNapsal: 21 led 2016, 09:15 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 11:46
Příspěvky: 2074
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 66 times
Been thanked: 145 times
Hry si seženu, nemam ty kickstarty, nějaké mám ale ne z takovou koncovkou, ani jich nemam tolik.

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WHDLoad Amiga - jak dál
PříspěvekNapsal: 21 led 2016, 09:34 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:23
Příspěvky: 1235
Bydliště: Vsetín
Has thanked: 235 times
Been thanked: 429 times
Tuším, že ty kickstartery potřebují i nějaké soubory, co jsou součástí utility Skick
http://aminet.net/package/util/boot/skick346

_________________
ZX Spectrum, Amiga


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WHDLoad Amiga - jak dál
PříspěvekNapsal: 21 led 2016, 11:26 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7454
Bydliště: Praha
Has thanked: 930 times
Been thanked: 874 times
Pro základní hraní by měl stačit kickstart jeden - a to 1.3 - když už ho máš, je fuk, jestli je s příponou nebo ne. Do adresaře kickstarts (v Devs) ho nahraj a přejmenuj ho na kick34005.A500 (a k němu samo RTB a PAT soubory z odkazu od Solarise). Na potřebu KickStartů 3.0/3.1 narazíš jen výjimečně. Na 40068.A4000 KickStart se odkazovala za celou mou hráčskou WHD minulost jen jedna jediná hra.
A nebo na to prď a do onoho adresaře si nahraj soubory z přílohy (smažu večer, tak si pospěš).

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WHDLoad Amiga - jak dál
PříspěvekNapsal: 21 led 2016, 11:41 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 11:46
Příspěvky: 2074
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 66 times
Been thanked: 145 times
misticjoe píše:
Pro základní hraní by měl stačit kickstart jeden - a to 1.3 - když už ho máš, je fuk, jestli je s příponou nebo ne. Do adresaře kickstarts (v Devs) ho nahraj a přejmenuj ho na kick34005.A500 (a k němu samo RTB a PAT soubory z odkazu od Solarise). Na potřebu KickStartů 3.0/3.1 narazíš jen výjimečně. Na 40068.A4000 KickStart se odkazovala za celou mou hráčskou WHD minulost jen jedna jediná hra.
A nebo na to prď a do onoho adresaře si nahraj soubory z přílohy (smažu večer, tak si pospěš).


Děkuji, pedofilové jsou v PC :-)
Možno smazat, nebo je pozavírat

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WHDLoad Amiga - jak dál
PříspěvekNapsal: 21 led 2016, 12:00 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7454
Bydliště: Praha
Has thanked: 930 times
Been thanked: 874 times
Pedofilove deleted :-)

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WHDLoad Amiga - jak dál
PříspěvekNapsal: 21 led 2016, 22:19 
Offline
Profík

Registrován: 12 kvě 2013, 18:31
Příspěvky: 740
Bydliště: České Budějovice
Has thanked: 644 times
Been thanked: 50 times
Zajimavý... mě kdysi navštívil pan president :D.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: WHDLoad Amiga - jak dál
PříspěvekNapsal: 15 srp 2017, 22:17 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 11:46
Příspěvky: 2074
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 66 times
Been thanked: 145 times
Navážu na staré téma, konečně mám funkční A1200 včetně karty a nového systému.
Nainstaloval jsem předpřipravenou instalaci WB (http://classicwb.abime.net/classicweb/lite.htm) a trochu tápu jak nastavit WHDload, stáhnul jsem si poslední verzi (http://whdload.de) soubor (WHDLoad_usr.lha) a nainstaloval jsem do Aminy.
Na tomto videu je nějaké menu které tam nemám (https://www.youtube.com/watch?v=Zd42RsKHm5Y ) 28minuta, nemohu najít ten adresář Drew...
Když zapnu menu WHDload tak tam mám AGlaunch Games a Demo, když kliknu na AGlaunch tak se objeví seznam všech her které jsou podporované, ale já bych rád tam měl jen seznam her které mám v počítači, jak na to ?
Na tom videu je ikona Add Files, která prohledá disk a udělá seznam her které tam jsou, ale já nic takového nemohu najít.

Poradí někdo jak na to ?

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz