OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 18 led 2018, 22:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde
PříspěvekNapsal: 06 zář 2017, 16:03 
Online
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 6477
Bydliště: Praha
Has thanked: 775 times
Been thanked: 755 times
No ten odkaz, který poslal Doda, by měl být víc nápomocný. V souboru "SYS:System/BMenu/Files" jsou evidentně místa, kde se mají hry hledat.

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde
PříspěvekNapsal: 06 zář 2017, 16:05 
Online
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 6477
Bydliště: Praha
Has thanked: 775 times
Been thanked: 755 times
A pak v jednom z podokazů je také toto:
It was easier than I thought I created a new "assign" in the startup for B-Games and then edited the AddGames file to this (just added the B-Games there):

FSearch >RAM: A-Games: B-Games: PAT=#?.info TXT=slave ALL

Docela pakárna tedy. Jsem čekal, že ta utilita bude víc vychytaná...

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde
PříspěvekNapsal: 06 zář 2017, 16:44 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 11:46
Příspěvky: 1882
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 59 times
Been thanked: 124 times
misticjoe píše:
Tak tak - ikony mají polohu. Stačí ji posunout a z menu zvolit snapshot. Pozor - i okna si pamatují svoji polohu, pokud bude chtít. Když klikneš na lištu okna, srovnáš ikony a dáš snapshot all, vždy se ti to okno otevře na tom samém místě, se stejně rozloženými ikonami. Čili ne, jako ve windows, kde stačí změnit rozlišení a ikony už nikdy nebudeš mít na svém místě.
GamesMenu nepoužívám, tam neporadím.

Jinak - já bych Jacka s 4GB partitions nemátl. Zřejmě ani nebude vědět, co je PFS. FFS s 4GB oddíly taky fachá, ale jen pod WinUAE. V reálné Amize (kam to tedy podle všeho chce potom strčit) to udělá pěknej bordel.


A co používáš místo GamesMenu ?
Zkoušel jsem Igame, ale nedohledal jsem některé soubory. (http://eab.abime.net/showthread.php?t=29581&page=2)

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde
PříspěvekNapsal: 06 zář 2017, 18:10 
Online
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 6477
Bydliště: Praha
Has thanked: 775 times
Been thanked: 755 times
Ja tyhle launchery nepouzivam primarne vubec. Igame nicmene na jedne Amize mam. Nevim, zda fachalo na prvni dobrou. Potrebne soubory jsou u nejakych techto veci z aminetu napsane v readme. V horsim pripade clovek musi opet pouzit snoopdos, aby vedel, co tomu chybi. Na netu se daji vetsinou dohledat a pokud ne, tak musi clovek poprosit v nejake diskuzi, aby mu je sprateleny amigista poslal.

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde
PříspěvekNapsal: 06 zář 2017, 18:41 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 20:39
Příspěvky: 1133
Bydliště: Praha
Has thanked: 72 times
Been thanked: 146 times
AddGames je skript a je tam co pisou. Uz jsem se o tom zmimil, ze su ho muzes upravit, pokud umis programovat v AmigaDosu.

Jenze ten skript funguje dobre i ted a myslenka s jeho upravou je trochu rozsahlejsi, k tomu nelze dat jednoduchou radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde
PříspěvekNapsal: 07 zář 2017, 16:16 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 11:46
Příspěvky: 1882
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 59 times
Been thanked: 124 times
V tom problém nebude, ten skript funguje dobře, seznam vytvoří, problém je někde v nastavení nějaké cesty, bo když tu hru zapnu pomocí ikony v jejím adresáři tak to jede a WHD normálně funguje......

Takže záhada, nebo moje omezenost :-(

No i tak díky za snahu, nějak to rozjet.....

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde
PříspěvekNapsal: 07 zář 2017, 23:17 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 20:39
Příspěvky: 1133
Bydliště: Praha
Has thanked: 72 times
Been thanked: 146 times
Ja jsem ClassicWB instaloval mnohokrat v mnoha variantach, pouzivam stejne GamesMenu a vzdy mi to fungovalo dobre. Ale nemam nikde vice oddilu. Problem je nekde v tom.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pomoc ze systemem - WHDLoad nejde
PříspěvekNapsal: 08 zář 2017, 03:40 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 11:46
Příspěvky: 1882
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 59 times
Been thanked: 124 times
Jasne, az bude cas, udelam novou instalaci.

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz