OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

ByteFest 2019!

Právě je 17 říj 2019, 21:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hra: Alpharay
PříspěvekNapsal: 26 srp 2019, 17:37 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2013, 15:27
Příspěvky: 1782
Has thanked: 1168 times
Been thanked: 336 times
phpBB [video]

https://www.youtube.com/watch?v=FwdFnEKqCCg

http://plus4world.powweb.com/software/Alpharay
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra: Alpharay
PříspěvekNapsal: 26 srp 2019, 20:07 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 23:48
Příspěvky: 8210
Bydliště: Praha
Has thanked: 1146 times
Been thanked: 982 times
Pěkný! škoda, že už +4 nevedu :)

_________________
"...they never believe me. They don't even believe me about you... You believe me, don't you, Abigail?"
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra: Alpharay
PříspěvekNapsal: 27 srp 2019, 21:11 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2013, 15:27
Příspěvky: 1782
Has thanked: 1168 times
Been thanked: 336 times
misticjoe píše:
Pěkný! škoda, že už +4 nevedu :)

Tak si to uzij alespon tu:
phpBB [video]

https://youtu.be/TMFGFUbFJfU
Nejen podle levelu ale i rozpadu finalnich kreatur to je R-Type 1.5 8-)

O restream.io jsem doted nemel ani tucha.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra: Alpharay
PříspěvekNapsal: 28 zář 2019, 23:24 
Offline
Radil

Registrován: 12 kvě 2013, 22:24
Příspěvky: 415
Bydliště: u Prahy
Has thanked: 3 times
Been thanked: 99 times
Podařilo se Alpharay hrát někomu na reálném Plus/4 se SD2IEC?

Pokud jsem pochopil, má to nějaký vlastní loader, má to podporovat 1541 i 1551, ale na SD2IEC mi to tuhne s černou obrazovkou.

Nevím, zda to prostě nemá jít, nebo to třeba dělá neprázdná paměť (volbu adresáře a .d64 image provádím ve "fb").

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hra: Alpharay
PříspěvekNapsal: 29 zář 2019, 16:14 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2013, 15:27
Příspěvky: 1782
Has thanked: 1168 times
Been thanked: 336 times
dex píše:
má to nějaký vlastní loader, má to podporovat 1541 i 1551, ale na SD2IEC mi to tuhne s černou obrazovkou. Nevím...

Pujde to, az nekdo zbavi kod uzasneho a staromodniho Bitfire, ktery si s SD2IEC nerozumi.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz