OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Vstava historickch poctacu

Právě je 08.12.2022, 21:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nahraje mi někdo homebrew do TI-83?
PříspěvekNapsal: 29.06.2022, 19:16 
Offline
Kecka
Uživatelský avatar

Registrován: 05.11.2013, 12:40
Příspěvky: 43
Bydliště: Brno
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times
Ahoj
Pořídil jsem TI-83 s tím, že bych na ní rád rozjel Houston tracker 2
https://irrlichtproject.de/houston/
Bohužel než jsem stihl nakoupit i kabel, někdo mě předběhl a koupil ho pro sebe.
V podstatě potřebuju nahrát jen ten tracker, víc nepotřebuju.
Našel by se někdo ochotný mi ten SW do kalkulačky nahrát?
Ideálně Brno
;)
Díky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 29.06.2022, 19:28 
Offline
Óm Nejvyšší
Uživatelský avatar

Registrován: 28.01.2016, 23:57
Příspěvky: 3707
Has thanked: 211 times
Been thanked: 377 times
Programovaci kabel jsou akorat dve diody, dva odpory a 2.5mm jack, to sbastli kazdej: https://www.ticalc.org/hardware/cables/parallel.html

_________________
Nikdy nediskutujte s blbcem. Stáhne vás na svoji úroveň a vyhraje zkušeností.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 30.06.2022, 09:30 
Offline
Kecka
Uživatelský avatar

Registrován: 05.11.2013, 12:40
Příspěvky: 43
Bydliště: Brno
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times
Je to TI-83+, sorry
Jasně, kabel jsem udělal a zkoušel. Ale nefungoval mi a nerozjel jsem to. Nehledě na to, že s Paralelním portem mám jen PC s win98, ale ani tak jsem to nerozjel..


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 18.10.2022, 12:03 
Offline
Kecka
Uživatelský avatar

Registrován: 05.11.2013, 12:40
Příspěvky: 43
Bydliště: Brno
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times
Fakt by mi to píchlo, kluci, stále nevyřešeno...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 19.10.2022, 16:43 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 9364
Bydliště: Praha
Has thanked: 1681 times
Been thanked: 1304 times
No tak ono Wokna se už do té komunikace budou určitě nějak cpát. Co je psané pro DOS, je lepší spouštět fakt pod DOSem.

_________________
Amiga/Amstrad/Atari/Commodore/Mac/Nintendo/PS/PC/Sega/Tandy/ZX


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 20.10.2022, 21:10 
Offline
Pan Generální

Registrován: 16.06.2014, 12:23
Příspěvky: 3422
Bydliště: Jesenice u Prahy
Has thanked: 27 times
Been thanked: 248 times
W98 se do komunikace LPT neserou, kromtoho je to na tom odkazu důkladně popsané více způsoby
https://www.ticalc.org/basics/linking/s ... omemadeser

_________________
Diagnóza: Touretteův syndrom, Koprolálie, Dyslexie, Obsedantně kompulzivní porucha.
Kalkulačky: Privileg PR56, TI51-III, TI57, TI58, TI59, TI83, TI-83 Premium CE, TI89
Počítadla: BOBO64, ZX48 plus, DG-88, Didaktik-M, C16, C64C, Amiga 500+, MZ800, MUPID C2A2


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz