OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 22 črc 2018, 15:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Atari STe hry fixnuté
PříspěvekNapsal: 25 lis 2015, 08:30 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2013, 13:19
Příspěvky: 865
Bydliště: Kutna York
Has thanked: 85 times
Been thanked: 146 times
snažim se někde najít na netu hry, které mi nechodí z disket na STečku. Je jich celkem dost, na ST je normal rozjedu, ale na STe prostě ne:( Zkouším různé verze od různých crackerských skupin a stále to samé.

jsou to například:

Lotus II
Prince of Persia
Prehistorik
Silkworm
1943
Renegade

a spousty dalších . . . je to TOSem? mam 2.06 De

_________________
Atari 130XE, 800XE (Covox, Stereo, VBXE, U1Mb, NUXX, SIDE II, XC12T, XC11, Phonemark, 2x XF551), (SIDEII, Ultimate Cart, M.Dadok 64k), Atari STE 4Mb, Ultrasatan, Amiga 500 1Mb (A520, Mandrax FD3C), 1200, Blizz 060/72/128, Blizz 030 IV 50/32, Jaguar, JAGCD, Skunk, PROcontroller, 1x normal, 1x autofire
Playstation 1, Dreamcast, XBOX 250Gb, XBOX 360 320Gb
SC1224, SC1425, C1081, C1085S-D3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Atari STe hry fixnuté
PříspěvekNapsal: 25 lis 2015, 08:44 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:40
Příspěvky: 1614
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 478 times
Been thanked: 340 times
jsou 3 sity s fixnutyma hrama. tak se na ne podivej:

Pera Putnik:
http://8bitchip.info/atari/fromhd.php

dBug:
http://dbug.kicks-ass.net/

Klapauzius:
http://www.klapauzius.net/

Hodne zalezi na nastaveni diskoveho driveru. Musi brat co nejmene pameti, takze se musis rozloucit s cache. V HDDriveru je to tusim nekde v nastaveni General a jestli se nepletu kdyz tam vsude das 999 tak to cache vypnes. HDDriver navic pri startu vypisuje kolik pameti zabira.

Dalsi co mam vyzkousene, cim mas vic partition, tim vid HDDriver zabira. Takze jsem skoncil u toho, ze na mediu s hrama mam 2 partice. Taky bacha na velikost partice. Starsi TOSy ji pro nabootovani potrebuji mensi. Hodnoty jsou v helpu u HDDriveru.

Pripadne muzes pouzit Putnikuv driver, ten je hodne maly a navic ma format media kompatibilni s PC

_________________
www.atariportal.cz ~ www.krupkaj.cz/xgal ~ jaysoft.atari.org
>>> Atariada: 20. - 22. 4. 2018
>>> PLatariada: 8. - 10. 6. 2018


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Atari STe hry fixnuté
PříspěvekNapsal: 25 lis 2015, 08:56 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 kvě 2013, 13:19
Příspěvky: 865
Bydliště: Kutna York
Has thanked: 85 times
Been thanked: 146 times
super, díky

_________________
Atari 130XE, 800XE (Covox, Stereo, VBXE, U1Mb, NUXX, SIDE II, XC12T, XC11, Phonemark, 2x XF551), (SIDEII, Ultimate Cart, M.Dadok 64k), Atari STE 4Mb, Ultrasatan, Amiga 500 1Mb (A520, Mandrax FD3C), 1200, Blizz 060/72/128, Blizz 030 IV 50/32, Jaguar, JAGCD, Skunk, PROcontroller, 1x normal, 1x autofire
Playstation 1, Dreamcast, XBOX 250Gb, XBOX 360 320Gb
SC1224, SC1425, C1081, C1085S-D3


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz