OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Registrace na OCP IV ZDE!

Právě je 16 říj 2018, 00:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AzoraDOS :-)
PříspěvekNapsal: 07 pro 2013, 22:01 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2013, 14:27
Příspěvky: 1519
Has thanked: 962 times
Been thanked: 259 times
Áááááúúúúáááá :jump: na JHConu se smažily nějaké houbičky... :mrgreen: :mrblue: :joint:

Obrazovka AzoraDOSu je nachlup podobná výstupu mého patnáctého programu pro IQ-151, někdy z let 1988-89
(jen jsem "podporoval" více procesorů a ten driver ULA se jmenoval obráceně: ALU).
:drunk:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AzoraDOS :-)
PříspěvekNapsal: 07 pro 2013, 22:45 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 19 črc 2013, 13:21
Příspěvky: 154
Bydliště: Košice
Has thanked: 56 times
Been thanked: 149 times
Natocil som take kratke video z bootovania AzoraDOSu: ;)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t3nR_GjdEXo[/youtube]

Alebo ako by Viktor povedal: uz niekolko rokov zijeme v 21 storoci, kde uz aj mobily natacaju ostre HD videa, aj pri 60FPS, ked chcete... nahrat video a uploadnut je otazka 10 minut.. rychlu linku ma kazdy normalny clovek. pozadie na natacanie netreba.. priniest kameru trva asi 7 sekund (ak ju nemas v pivnici).. sme v 21 storoci, cize data sa ukladaju na pamatove medium v kamere..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AzoraDOS :-)
PříspěvekNapsal: 07 pro 2013, 23:48 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2013, 08:15
Příspěvky: 1693
Bydliště: Brno
Has thanked: 405 times
Been thanked: 133 times
Starej_Mraf píše:
Ciwe, ciwe. Toě lae zmňěna násoru. Tose asi zapšíe do hystorje! :speccy:

Opráski sčeskí historje?

_________________
Amiga - PMD 85
Kafasoft


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AzoraDOS :-)
PříspěvekNapsal: 08 pro 2013, 01:29 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7445
Bydliště: Praha
Has thanked: 926 times
Been thanked: 870 times
To je fakt jako kurva krátký video. Bylo to úplně stejně na hovno, jako když si říkáte: Hele! "Smrt v Goe" - to je o nějaký znásilněný patnáctce! Jako to vypadá na dobrej pornáč! Ale nakonec místo pěknejch bradavek vidíte hodinu a půl nějakou vyschlou matku, co má ještě 7 dalších harantů, která každou chvíli do kamery dělá teatrální divadlo, jak mohla bejt lepší rodičkou pro tu malou šlapku, zatímco si do rypáku šlehá jednu lajnu za druhou.
No nic. Jdu si pustit Massacre in Barma - Fucking Muslim Kids Burnin' Alive - tam se alespoň pěkně pobavím.

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AzoraDOS :-)
PříspěvekNapsal: 08 pro 2013, 09:33 
Offline
Kecálek

Registrován: 12 kvě 2013, 21:24
Příspěvky: 226
Has thanked: 0 time
Been thanked: 48 times
Videa jsou na prd, i když jsou HD.
Lepší než civět jak duševní chudáček, jak se na obrazovce svíjí ženská v pornu, je sebrat se, jít a jednu si do postele dotáhnout.
Lepší, než sledovat pobíhání jedenácti placených sportovních nádeníků, je jít si začutat.
Takže je potřeba vzít DivIDE, flashnout to do něj a vyzkoušet.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AzoraDOS :-)
PříspěvekNapsal: 08 pro 2013, 10:23 
Takže lidé zcela mimo mísu a ti, kteří Spectrum reálně nepoužili už roky k ničemu serióznímu se již vyjádřili a teď k něčemu praktickému:

AzoraDOS nabootuje, MOUSE.RUT se při startu zavede, ale když pustím Manic Miner, myší ovládat stále nejde. Setkal se s tím někdo? Totéž Podraz3, Atic Atac nebo Diktátor. Je takové chování normální?


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: AzoraDOS :-)
PříspěvekNapsal: 08 pro 2013, 12:12 
Offline
Kecka

Registrován: 23 kvě 2013, 18:07
Příspěvky: 26
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times
Chování myši: normální to není, více informací o tomto problému se lze dozvědět na 900 128 128.
Systém je zatím příliš nový a tak je pouze telefonická podpora, vývoj je překotný a není čas dávat zatím informace na web.
Nicméně jsi první komu se podobný problém vyskytl, ostatním to zřejmě chodí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AzoraDOS :-)
PříspěvekNapsal: 08 pro 2013, 13:00 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7445
Bydliště: Praha
Has thanked: 926 times
Been thanked: 870 times
U těchto her se nepoužívá MOUSE.RUT, ale BRAIN.RUT. Možná proto ti to nefunguje. :mrblue: ;)

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AzoraDOS :-)
PříspěvekNapsal: 08 pro 2013, 13:05 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 05 dub 2013, 14:29
Příspěvky: 1832
Bydliště: Starý Vestec
Has thanked: 293 times
Been thanked: 275 times
Tyz natokáp, jsi chitrí hclapík. :lol:
Lisiak4 píše:
Starej_Mraf píše:
Ciwe, ciwe. Toě lae zmňěna násoru. Tose asi zapšíe do hystorje! :speccy:

Opráski sčeskí historje?

_________________
Amiga Sinclair Didaktik Sam_Coupé Enterprise SAM440ep μA1 PegasosII MacBook_Air Mac_Mini_MOS CPC Atari MSX Acorn C64 PC PSP PS3

http://party.oldcomp.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AzoraDOS :-)
PříspěvekNapsal: 08 pro 2013, 19:08 
Offline
Kecálek

Registrován: 12 kvě 2013, 21:24
Příspěvky: 226
Has thanked: 0 time
Been thanked: 48 times
Asi bude potřeba počkat, až se objeví myší podporovaná verze Manic Minera na této stránce:
http://velesoft.speccy.cz/kmsoft.htm
Myslím, že by to mohl Velesoft namapovat tak, že by se levým tlačítkem myši chodilo doleva, pravým tlačítkem myši doprava a kolečkem by se skákalo. No a nebo obráceně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AzoraDOS :-)
PříspěvekNapsal: 10 pro 2013, 00:04 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 29 čer 2013, 15:52
Příspěvky: 1421
Has thanked: 15 times
Been thanked: 238 times
dex píše:
Asi bude potřeba počkat, až se objeví myší podporovaná verze Manic Minera na této stránce:
http://velesoft.speccy.cz/kmsoft.htm
Myslím, že by to mohl Velesoft namapovat tak, že by se levým tlačítkem myši chodilo doleva, pravým tlačítkem myši doprava a kolečkem by se skákalo. No a nebo obráceně.


Takhle jsem uz upravil pro mys treba hru DIZZY 5. U hry PSSST jsem zase pomoci klasickeho pohybu mysi emuloval smery joysticku. ( viz priloha ). Uprava Manic Minera by sla udelat take jednoduse, ale chce to zjistit, kde je v ZX ram volne misto pro maly patch...


Přílohy:
pssst-km.zip [28.55 KiB]
103 krát
d5-km-9500.zip [64.68 KiB]
90 krát

_________________
http://velesoft.speccy.cz/
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AzoraDOS :-)
PříspěvekNapsal: 12 pro 2013, 18:37 
Offline
Kecálek

Registrován: 27 zář 2013, 18:59
Příspěvky: 120
Bydliště: Havirov
Has thanked: 0 time
Been thanked: 11 times
No tak aspoň něco už je na světě ;). Děkuji mborikovi za návrh hlavičky pro RUT soubory. Teď je nejvyšší čas pustit se do toho ZX klonu. Tak držte palce! ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AzoraDOS :-)
PříspěvekNapsal: 31 pro 2013, 01:50 
Offline
Kecálek

Registrován: 27 zář 2013, 18:59
Příspěvky: 120
Bydliště: Havirov
Has thanked: 0 time
Been thanked: 11 times
Tak jsem zase trosku pokrocil s AzoraDosem. Osobne bych to videl na prvni publikovatelnou verzi nekdy koncem roku....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AzoraDOS :-)
PříspěvekNapsal: 31 pro 2013, 01:51 
Offline
Kecálek

Registrován: 27 zář 2013, 18:59
Příspěvky: 120
Bydliště: Havirov
Has thanked: 0 time
Been thanked: 11 times
Citace:
Tak jsem zase trosku pokrocil s AzoraDosem. Osobne bych to videl na prvni publikovatelnou verzi nekdy koncem roku....


2014 samozrejme :) .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AzoraDOS :-)
PříspěvekNapsal: 31 pro 2013, 10:28 
Offline
Pan Štábní

Registrován: 22 kvě 2013, 20:14
Příspěvky: 1985
Bydliště: Bratislava
Has thanked: 218 times
Been thanked: 365 times
ZX klon pre divide, ktory sme tu videli, uz teraz vyzera celkom k svetu a pouzitelne. Co na nom chces cely rok dokoncovat ??


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz