defor píše:
tomascz píše:
Psychedelická hororovka Happy Game vyjde ve fyzické podobě
"...uvnitř balení je pak samozřejmě také Steam klíč pro aktivaci hry". Asi mám jiné představy o "fyzické podobě".
Úplně upřímně, já taky. Ale jsem rád za cokoliv a u Amanity si můžu bejt poměrně jistej, že to co vyjde, bude zase mega-precizní práce.
Kubik píše:
tomascz píše:
Já už to věděl od února, kdy jsem měl setkání s p.Jakubem Dvorským v jeho studiu
Furt vypada jako Lennon zamlada?

Nene že ho taky znáš?! :-O Jo, je mu trochu podobnej. Takovej zenovej. Když jsme se bavili o hrách, tak "při tej příležitosti" s klidem sdělil, že mu shořel barák, a plynule pokračoval dál o hrách. Shořel barák?! :-O Nepamatuju si detaily, tak to tady nebudu rozebírat, ale prej to nedopadlo zas až tak tragicky - myslím, že říkal, že tam ještě ani nebydleli.
Když jsme se bavili o Happy Game, tak jsem to pochválil, ale zároveň si postěžoval, že z toho bolí oči jak to furt výrazně bliká. A on tuším lusknul prsty a řekl, "Já mu to říkal, že to moc bliká a ať to stáhne!" [tomu kdo dělal grafiku, jméno nechci hádat]
Plus připravujou novou hru. Nějaký kresby jsem viděl, nicméně měl jsem zákaz z toho cokoliv fotit a vynášet ven. Vlastně už si ani nepamatuju "co" jsem viděl..... Takže je vlastně všechno vpořádku

Ale dělají na nový hře

Edit: Tričko by mohl bejt celkem reálnej merch, když hra samotná vzniká už i "fyzicky"