OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 25 lis 2017, 10:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AT&T NCR Globalyst 510
PříspěvekNapsal: 05 dub 2016, 10:07 
Offline
Radil

Registrován: 26 dub 2015, 19:26
Příspěvky: 290
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 1 time
Been thanked: 18 times
Jsou tam sloty ISA 16bit. Máš SZ
Větší bednu s více sloty má GL-515 (http://hardware.majix.org/computers/att.globalyst/) Základovka je stejná.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AT&T NCR Globalyst 510
PříspěvekNapsal: 05 srp 2017, 13:06 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 1665
Has thanked: 74 times
Been thanked: 105 times
Momentalne na eBay: http://www.ebay.de/itm/Computer-alt-PC- ... 3115537176

_________________
ZX-81, ZX Spectrum, ZX Spectrum+, ZX Spectrum+2, Sinclair QL, Timex 1000 / 1500, CPC464, CPC6128, GX4000, Atari 2600 / 2600Jr, 600XL / 800XL / 130XE, Atari 260ST / 520ST / 1040ST / 1040STE / Mega / MegaSTE, C16, C64, C128, C128D, Amiga A500, Macintosh IIcx / IIvx / SE / LC II / 630 / 7300 / PowerMac G3 / G4 / G5, Laser210-8k / VZ200, Philips VG8010/8020, Canon V-20, Sony HitBit, Sanyo MPC-100, TI 99/4A, Didaktik Gama / M, IQ 151, PMD-85, MZ-700, PCW8256, Acorn Electron, CoCo, CoCo2, Oric Atmos, SGI Indy / Octane 2 / O2 / Indigo 2, HP-9000 715/80 a 715/100, IBM RS6000, Thomson MO5 / MO5E / MO6 / TO8, Dragon 32, Matra Alice, IBM PS/2 Model 30


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AT&T NCR Globalyst 510
PříspěvekNapsal: 05 srp 2017, 18:54 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 06 říj 2015, 16:37
Příspěvky: 846
Bydliště: Praha východ
Has thanked: 3 times
Been thanked: 54 times
To je dost moderní PCčko, ne? Ale ten prodejce na eBay.de teda jistě není němec (podle nicku vladimir :D ), protože v popise má hrubku. Napsal dabai, což nenapíše ani ten největši německý hlupák. A od takového trouby něco kupujte. Bude vůbec umět napsat správně adresu?

_________________
ComputerAsylum - historické počítače a měřící přístroje Hewlett Packard
Twitter: https://twitter.com/COMPUTERASYLUM
Pinterest: https://www.pinterest.co.uk/COMPUTERASYLUM/
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AT&T NCR Globalyst 510
PříspěvekNapsal: 05 srp 2017, 19:31 
Offline
Radil

Registrován: 26 dub 2015, 19:26
Příspěvky: 290
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 1 time
Been thanked: 18 times
Jak je uvedeno v úvodu vlákna, mám několik funkčních G510, osazených dokonce DX4/100. Pokud by měl někdo vážný zájem, mohli bychom se dohodnout.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AT&T NCR Globalyst 510
PříspěvekNapsal: 05 srp 2017, 21:01 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 1665
Has thanked: 74 times
Been thanked: 105 times
Prodejce je Dimitri, Vladimira tam nikde nevidim :) a ma 658 pozitivnich hodnoceni, takze asi adresu zvladne. Narazil jsem na hodne nemcu, ktery meli problemy s pravopisem, takze s tim bych si hlavu nelamal.

_________________
ZX-81, ZX Spectrum, ZX Spectrum+, ZX Spectrum+2, Sinclair QL, Timex 1000 / 1500, CPC464, CPC6128, GX4000, Atari 2600 / 2600Jr, 600XL / 800XL / 130XE, Atari 260ST / 520ST / 1040ST / 1040STE / Mega / MegaSTE, C16, C64, C128, C128D, Amiga A500, Macintosh IIcx / IIvx / SE / LC II / 630 / 7300 / PowerMac G3 / G4 / G5, Laser210-8k / VZ200, Philips VG8010/8020, Canon V-20, Sony HitBit, Sanyo MPC-100, TI 99/4A, Didaktik Gama / M, IQ 151, PMD-85, MZ-700, PCW8256, Acorn Electron, CoCo, CoCo2, Oric Atmos, SGI Indy / Octane 2 / O2 / Indigo 2, HP-9000 715/80 a 715/100, IBM RS6000, Thomson MO5 / MO5E / MO6 / TO8, Dragon 32, Matra Alice, IBM PS/2 Model 30


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AT&T NCR Globalyst 510
PříspěvekNapsal: 06 srp 2017, 07:40 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 06 říj 2015, 16:37
Příspěvky: 846
Bydliště: Praha východ
Has thanked: 3 times
Been thanked: 54 times
Jack_Free píše:
Factor6 píše:
themrkocour píše:
Nádhera :slint:


cože? vždyť to je šrot :lol:


Přesně tak, ani do garáže bych to nechtěl. :box:


nene, je to docela moderní stroj. Moje vybavení je starší. Stále používám PC s 80386DX a MS DOSem verze 5.0, protože mi na něm běží CAD strojírenský software CONDOR od německé firmy SOFA GmbH. Mám také další, moderní PC s 486DX a woknama 3,11, nad kterými běží woknová verze CAD software CONDOR,téhož výrobce SOFA GmbH. Takže bych to jílkovo ATT tak nehaněl. Otázka je, jak je to s kompatibilitou ATT počítačů, protože ATT pcčka z konce 80tých let moc k IBM kopatibilní nebyly.

_________________
ComputerAsylum - historické počítače a měřící přístroje Hewlett Packard
Twitter: https://twitter.com/COMPUTERASYLUM
Pinterest: https://www.pinterest.co.uk/COMPUTERASYLUM/
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AT&T NCR Globalyst 510
PříspěvekNapsal: 06 srp 2017, 08:14 
Offline
Radil

Registrován: 26 dub 2015, 19:26
Příspěvky: 290
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 1 time
Been thanked: 18 times
Pokud jsem tam dal DX4-100, tak na tom jedou Win98SE. Žádnou nekompatibilitu jsem nepozoroval, ale je to už pár roků, co jsem na tom něco dělal. Pro zajímavost, hodně těchto PC používala jedna firma ve spojení s dotykovým monitorem jako malé terminály pro restaurační pokladny (osazené DX2-66).


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz