OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů


Právě je 01.02.2023, 21:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: qoob problém
PříspěvekNapsal: 02.01.2016, 20:08 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 9434
Bydliště: Praha
Has thanked: 1705 times
Been thanked: 1318 times
Už je to asi nějaký měsíc/rok a já nemám ponětí, kdo mi ho tu prodal :-) Ani průzkum pošty nedopadl. Nicméně o co mi jde. Na GameCube je nálepka qoob (hádám, že SX verze - USB port nikde nevidím), ale po zapnutí žádné speciální menu nenaběhne. Rovnou systémové a pálená dývka to samozřejmě nebere. Když jsem koukal na návod, jak se dovnitř dostat, tak se mi ho vůbec nechce rozdělávat, jestli tam ten mod opravdu je (nemluvě o tom, že nemám ten šílený GC šroubovák). Dá se to ověřit ještě nějak jinak? Nebo něco dělám špatně a musí se GC např. nějak speciálně zapnout, aby se menu aktivovalo?

_________________
Amiga/Amstrad/Atari/Commodore/Mac/Nintendo/PS/PC/Sega/Tandy/ZX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: qoob problém
PříspěvekNapsal: 20.12.2016, 13:42 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 06.12.2016, 18:38
Příspěvky: 220
Bydliště: Pezinok SK
Has thanked: 67 times
Been thanked: 10 times
Pri boote skus podrzat B na ovládači

_________________
JIL 800XL SIO2SD 320XE SDRIVE ,C=64C SD2IEC×Jiffydos,DIDAKTIK GAMA ,DIDAKTIK M ,A500 1MB +Gotek
NES,SNES ,N64 ,NGC ,Wii ,WiiU ,Switch ,PS ,PS2 ,PS3 ,GB ,GBP ,GBC ,GBA ,GBAsp ,DS ,DSL ,3DS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: qoob problém
PříspěvekNapsal: 20.12.2016, 14:45 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 9434
Bydliště: Praha
Has thanked: 1705 times
Been thanked: 1318 times
A co by to mělo udělat? Díky

_________________
Amiga/Amstrad/Atari/Commodore/Mac/Nintendo/PS/PC/Sega/Tandy/ZX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: qoob problém
PříspěvekNapsal: 20.12.2016, 15:01 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 06.12.2016, 18:38
Příspěvky: 220
Bydliště: Pezinok SK
Has thanked: 67 times
Been thanked: 10 times
Obrázek
Malo by to vbehnut do SETUP menu ak to mas dobre instalovane.

_________________
JIL 800XL SIO2SD 320XE SDRIVE ,C=64C SD2IEC×Jiffydos,DIDAKTIK GAMA ,DIDAKTIK M ,A500 1MB +Gotek
NES,SNES ,N64 ,NGC ,Wii ,WiiU ,Switch ,PS ,PS2 ,PS3 ,GB ,GBP ,GBC ,GBA ,GBAsp ,DS ,DSL ,3DS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: qoob problém
PříspěvekNapsal: 20.12.2016, 17:57 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 9434
Bydliště: Praha
Has thanked: 1705 times
Been thanked: 1318 times
Vyzkouším.

_________________
Amiga/Amstrad/Atari/Commodore/Mac/Nintendo/PS/PC/Sega/Tandy/ZX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: qoob problém
PříspěvekNapsal: 20.12.2016, 18:07 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 9434
Bydliště: Praha
Has thanked: 1705 times
Been thanked: 1318 times
Tak nic... Mám dojem, že samolepka je tam asi jen pro parádu... Škoda.

_________________
Amiga/Amstrad/Atari/Commodore/Mac/Nintendo/PS/PC/Sega/Tandy/ZX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: qoob problém
PříspěvekNapsal: 26.12.2016, 20:54 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 06.12.2016, 18:38
Příspěvky: 220
Bydliště: Pezinok SK
Has thanked: 67 times
Been thanked: 10 times
hmmm skus to rozobrat a nafotit

_________________
JIL 800XL SIO2SD 320XE SDRIVE ,C=64C SD2IEC×Jiffydos,DIDAKTIK GAMA ,DIDAKTIK M ,A500 1MB +Gotek
NES,SNES ,N64 ,NGC ,Wii ,WiiU ,Switch ,PS ,PS2 ,PS3 ,GB ,GBP ,GBC ,GBA ,GBAsp ,DS ,DSL ,3DS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: qoob problém
PříspěvekNapsal: 26.12.2016, 21:07 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 06.12.2016, 18:38
Příspěvky: 220
Bydliště: Pezinok SK
Has thanked: 67 times
Been thanked: 10 times
Tu je zapojenie:


Přílohy:
qoob.png
qoob.png [ 614.64 KiB | Zobrazeno 18075 krát ]
qoob2.png
qoob2.png [ 450.79 KiB | Zobrazeno 18075 krát ]
qoob4.png
qoob4.png [ 235.27 KiB | Zobrazeno 18075 krát ]

_________________
JIL 800XL SIO2SD 320XE SDRIVE ,C=64C SD2IEC×Jiffydos,DIDAKTIK GAMA ,DIDAKTIK M ,A500 1MB +Gotek
NES,SNES ,N64 ,NGC ,Wii ,WiiU ,Switch ,PS ,PS2 ,PS3 ,GB ,GBP ,GBC ,GBA ,GBAsp ,DS ,DSL ,3DS
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: qoob problém
PříspěvekNapsal: 27.12.2016, 17:01 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 9434
Bydliště: Praha
Has thanked: 1705 times
Been thanked: 1318 times
Kouknu se do gc až budu mít víc času a chuť čuchat spálenou propisku :-)

_________________
Amiga/Amstrad/Atari/Commodore/Mac/Nintendo/PS/PC/Sega/Tandy/ZX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: qoob problém
PříspěvekNapsal: 28.12.2016, 15:35 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 06.12.2016, 18:38
Příspěvky: 220
Bydliště: Pezinok SK
Has thanked: 67 times
Been thanked: 10 times
V gme mali volakedy taku sadu "30 in 1 video game screwdriver set" tak som to kupil a odvtedy nefetujem prepisovacky :D

Obrázek

_________________
JIL 800XL SIO2SD 320XE SDRIVE ,C=64C SD2IEC×Jiffydos,DIDAKTIK GAMA ,DIDAKTIK M ,A500 1MB +Gotek
NES,SNES ,N64 ,NGC ,Wii ,WiiU ,Switch ,PS ,PS2 ,PS3 ,GB ,GBP ,GBC ,GBA ,GBAsp ,DS ,DSL ,3DS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: qoob problém
PříspěvekNapsal: 28.12.2016, 15:53 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.05.2013, 23:48
Příspěvky: 9434
Bydliště: Praha
Has thanked: 1705 times
Been thanked: 1318 times
No - vzhledem k tomu, že potřebuju dát do dža jen 4 šrouby, tak nic kupovat nechci :-)

_________________
Amiga/Amstrad/Atari/Commodore/Mac/Nintendo/PS/PC/Sega/Tandy/ZX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: qoob problém
PříspěvekNapsal: 28.12.2016, 23:11 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 18.06.2013, 20:26
Příspěvky: 2460
Has thanked: 115 times
Been thanked: 422 times
Jestli to je ta třícípá hvězdice a la Mercedes, tak to se dal koupit jeden samotnej šroubovák od Číňanů za pár šupů...

_________________
"Je lepší rozsvítit byť jen malou svíčku, než jen proklínat temnotu." (Konfucius)

www.zxsparrow.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: qoob problém
PříspěvekNapsal: 29.12.2016, 01:13 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 06.12.2016, 18:38
Příspěvky: 220
Bydliště: Pezinok SK
Has thanked: 67 times
Been thanked: 10 times
Totok je to
Obrázek

_________________
JIL 800XL SIO2SD 320XE SDRIVE ,C=64C SD2IEC×Jiffydos,DIDAKTIK GAMA ,DIDAKTIK M ,A500 1MB +Gotek
NES,SNES ,N64 ,NGC ,Wii ,WiiU ,Switch ,PS ,PS2 ,PS3 ,GB ,GBP ,GBC ,GBA ,GBAsp ,DS ,DSL ,3DS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: qoob problém
PříspěvekNapsal: 29.12.2016, 02:00 
Offline
Pan Generální

Registrován: 07.05.2014, 01:21
Příspěvky: 2247
Bydliště: Praha
Has thanked: 410 times
Been thanked: 522 times
za dva koláče

_________________
ZX80, ZX81, ZX Spectrum, ZX Spectrum +2, Didaktik M, PMD 85-1,2A,3, Olivetti Prodest PC 128, Acorn BBC Micro, PC-XT, Amiga 500


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: qoob problém
PříspěvekNapsal: 29.12.2016, 04:23 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 06.12.2016, 18:38
Příspěvky: 220
Bydliště: Pezinok SK
Has thanked: 67 times
Been thanked: 10 times
Ešče je jeden rozmer tohoto gamebit-u ;)

_________________
JIL 800XL SIO2SD 320XE SDRIVE ,C=64C SD2IEC×Jiffydos,DIDAKTIK GAMA ,DIDAKTIK M ,A500 1MB +Gotek
NES,SNES ,N64 ,NGC ,Wii ,WiiU ,Switch ,PS ,PS2 ,PS3 ,GB ,GBP ,GBC ,GBA ,GBAsp ,DS ,DSL ,3DS


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz