OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Registrace na OCP IV ZDE!

Právě je 21 srp 2018, 12:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Duke 3D
PříspěvekNapsal: 02 lis 2015, 17:12 
Online
Radil

Registrován: 30 zář 2014, 17:03
Příspěvky: 436
Bydliště: jižní Čechy
Has thanked: 111 times
Been thanked: 36 times
Zdar, jak vám chodí Ďuk na 060? Mně se to pohybuje v rozpětí 6 až 20 fps podle velikosti "scény" a počtu nepřátel. Nejhorší je to v místech, kde je voda. Animují se tam různé vodopády, proudy, pak se tam do toho nacpe ještě pár prasat a jsem na 6 fps.

_________________
Commodore 64, 64C, 64G, ATARI 1040 STE, AMIGA 1200 (A1260/80), Amstrad CPC 6128, Acorn A3020, Didaktik GAMA '88 a '89, ZX 128.

PC: 286-20 MHz (4 MB RAM, Trident 1 MB, SB16), 386DX-40 MHz (FPU, 32 MB RAM, Mach32 2 MB, AWE32, CD-ROM), 486"DX5"-160 MHz (128 MB RAM, USB 2.0, SB16, CD-ROM), Pentium 233 MMX (262 MHz, 256 MB RAM, SiS315 32 MB, VooDoo2, SB16, DVD-ROM)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Duke 3D
PříspěvekNapsal: 02 lis 2015, 17:41 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 05 dub 2013, 14:29
Příspěvky: 1817
Bydliště: Starý Vestec
Has thanked: 285 times
Been thanked: 274 times
Přes AGA nebo RTG??? S RTG bych rek, ze jsou ty propady mensi nez na AGA.

_________________
Amiga Sinclair Didaktik Sam_Coupé Enterprise SAM440ep μA1 PegasosII MacBook_Air Mac_Mini_MOS CPC Atari MSX Acorn C64 PC PSP PS3

http://party.oldcomp.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Duke 3D
PříspěvekNapsal: 02 lis 2015, 17:58 
Online
Radil

Registrován: 30 zář 2014, 17:03
Příspěvky: 436
Bydliště: jižní Čechy
Has thanked: 111 times
Been thanked: 36 times
S AGA... :-)

_________________
Commodore 64, 64C, 64G, ATARI 1040 STE, AMIGA 1200 (A1260/80), Amstrad CPC 6128, Acorn A3020, Didaktik GAMA '88 a '89, ZX 128.

PC: 286-20 MHz (4 MB RAM, Trident 1 MB, SB16), 386DX-40 MHz (FPU, 32 MB RAM, Mach32 2 MB, AWE32, CD-ROM), 486"DX5"-160 MHz (128 MB RAM, USB 2.0, SB16, CD-ROM), Pentium 233 MMX (262 MHz, 256 MB RAM, SiS315 32 MB, VooDoo2, SB16, DVD-ROM)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Duke 3D
PříspěvekNapsal: 02 lis 2015, 19:21 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7236
Bydliště: Praha
Has thanked: 882 times
Been thanked: 841 times
Port Duka3D na Amigu je děsivej. Rychleji běhá pod ShapeShifterem (samo zkoušeno RTG, AGA nevím). To samé platí i Wolf3D.

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Duke 3D
PříspěvekNapsal: 03 lis 2015, 08:15 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 20:39
Příspěvky: 1253
Bydliště: Praha
Has thanked: 73 times
Been thanked: 160 times
Na PPC to jede v pohode.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Duke 3D
PříspěvekNapsal: 03 lis 2015, 12:24 
Online
Radil

Registrován: 30 zář 2014, 17:03
Příspěvky: 436
Bydliště: jižní Čechy
Has thanked: 111 times
Been thanked: 36 times
Doda píše:
Na PPC to jede v pohode.


No, ještě, aby nejelo :lol: ;)

_________________
Commodore 64, 64C, 64G, ATARI 1040 STE, AMIGA 1200 (A1260/80), Amstrad CPC 6128, Acorn A3020, Didaktik GAMA '88 a '89, ZX 128.

PC: 286-20 MHz (4 MB RAM, Trident 1 MB, SB16), 386DX-40 MHz (FPU, 32 MB RAM, Mach32 2 MB, AWE32, CD-ROM), 486"DX5"-160 MHz (128 MB RAM, USB 2.0, SB16, CD-ROM), Pentium 233 MMX (262 MHz, 256 MB RAM, SiS315 32 MB, VooDoo2, SB16, DVD-ROM)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Duke 3D
PříspěvekNapsal: 03 lis 2015, 13:56 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2013, 21:45
Příspěvky: 355
Bydliště: Brno
Has thanked: 77 times
Been thanked: 72 times
Před chvílí jsem zkoušel na 060/50:

AmigaDuke_v0.3 = první a na dlouhou dobu jediná 68k port Dukeho od Danteho => dá se to hrát i na fullscreen, ale plynulé je to až po zmenšení okýnka
Amiduke 1.07 = je to Novacoderův port a je pouze pro AGA, je kupodivu plynulejší, než Amigaduke v0.3 od Danteho => hratelný i na fullscreen
AmiDuke v0.3 WarpOS = WarpOS port prvního zmíněného, jediná verze co kdy vyšla => valí ultra rychle

Za chvíli to samé zkusím i na Amize s 060/80...

_________________
http://jack.untergrund.net [ Obrázek A500+ Obrázek A600 ObrázekA1200 ObrázekA1200T Obrázek A2000 ObrázekA4000 ObrázekA4000T ObrázekMac Mini G4 ]


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz