OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 23 čer 2018, 07:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 20 srp 2016, 13:49 
Offline
Radil

Registrován: 12 kvě 2013, 18:16
Příspěvky: 279
Bydliště: Bratislava
Has thanked: 41 times
Been thanked: 39 times
Kubik píše:
Kdyz uz se bavime o Goteku, myslite tim Gotek tak, jak ho koupite u cinana, nebo s HxC firmwarem?

ten povodny gotek firmware je na amige nepouzitelny a celkovo je asi dost kostrbaty

su dva verejne alternativne firmwary, prvy bol "cortex", ten je cisto pre amigu, uz (minimalne verejne) nevyvijany, kedze smejdi to palili do gotekov a predavali na ebayoch za nasobky ceny, co autora iritovalo
podporuje zabudovany 2/3 digit display, ma vlastny amiga loader, v ktorom sa da vybrat image, asi nepodporuje emulaciu dvoch drajvov

potom je hxc, za 10eur, ten podporuje aj 16x2 display cez i2c, pravdepodobne aj 2 drajvy a predovsetkym aj ine pocitace ako amiga a ine formaty ako adf

ked sa niekde mylim, tak ma opravte, nestudoval som to do hlbky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 20 srp 2016, 16:35 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:27
Příspěvky: 1094
Has thanked: 230 times
Been thanked: 212 times
Kubik píše:
Kdyz uz se bavime o Goteku, myslite tim Gotek tak, jak ho koupite u cinana, nebo s HxC firmwarem?


Myslime tim Gotek s firmwarem Cortex https://cortexamigafloppydrive.wordpress.com/

_________________
Have you played ATARI today?
blog.factor6.cz | about.me | 8-bitstuff.com | soundcloud | bandcamp


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 20 srp 2016, 18:39 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 2298
Has thanked: 106 times
Been thanked: 143 times
O tom Cortexu jsem nevedel. Jeste ze jsem se zeptal, mam par Goteku za cenu, za kterou jsem je nemohl nekoupit, tak prubnu, jestli to tam pujde nacpat :) Dik!

_________________
ZX-81, ZX Spectrum, ZX Spectrum+, ZX Spectrum+2, Sinclair QL, Timex 1000 / 1500, CPC464, CPC6128, GX4000, Atari 2600 / 2600Jr, 600XL / 800XL / 130XE, Atari 260ST / 520ST / 1040ST / 1040STE / Mega / MegaSTE, C16, C64, C128, C128D, Amiga A500, Macintosh IIcx / IIvx / SE / LC II / 630 / 7300 / PowerMac G3 / G4 / G5, Laser210-8k / VZ200, Philips VG8010/8020, Canon V-20, Sony HitBit, Sanyo MPC-100, TI 99/4A, Didaktik Gama / M, IQ 151, PMD-85, MZ-700, PCW8256, Acorn Electron, CoCo, CoCo2, Oric Atmos, SGI Indy / Octane 2 / O2 / Indigo 2, HP-9000 715/80 a 715/100, IBM RS6000, Thomson MO5 / MO5E / MO6 / TO8, Dragon 32, Matra Alice, IBM PS/2 Model 30


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21 srp 2016, 07:31 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 11:46
Příspěvky: 2040
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 62 times
Been thanked: 137 times
Kubik píše:
O tom Cortexu jsem nevedel. Jeste ze jsem se zeptal, mam par Goteku za cenu, za kterou jsem je nemohl nekoupit, tak prubnu, jestli to tam pujde nacpat :) Dik!


Pokud by to fungovalo a byl by jeden na prodej, měl bych zájem.

EDIT:
Podporuje ten Gotek soubory IPF ?
USB HXC s tím problém nemá,(dle manuálu) ale Gotek nemám, tak nevím.
Co jsem se dočetl v diskuzi z roku 2008 tak to ještě neuměl, je nějaká změna ?

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21 srp 2016, 13:02 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 2298
Has thanked: 106 times
Been thanked: 143 times
Ja je neprodavam... a ted koukam, ze podrazily, ja kupoval za tri eura, ted stoji osmnact.

_________________
ZX-81, ZX Spectrum, ZX Spectrum+, ZX Spectrum+2, Sinclair QL, Timex 1000 / 1500, CPC464, CPC6128, GX4000, Atari 2600 / 2600Jr, 600XL / 800XL / 130XE, Atari 260ST / 520ST / 1040ST / 1040STE / Mega / MegaSTE, C16, C64, C128, C128D, Amiga A500, Macintosh IIcx / IIvx / SE / LC II / 630 / 7300 / PowerMac G3 / G4 / G5, Laser210-8k / VZ200, Philips VG8010/8020, Canon V-20, Sony HitBit, Sanyo MPC-100, TI 99/4A, Didaktik Gama / M, IQ 151, PMD-85, MZ-700, PCW8256, Acorn Electron, CoCo, CoCo2, Oric Atmos, SGI Indy / Octane 2 / O2 / Indigo 2, HP-9000 715/80 a 715/100, IBM RS6000, Thomson MO5 / MO5E / MO6 / TO8, Dragon 32, Matra Alice, IBM PS/2 Model 30


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21 srp 2016, 21:57 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 11:46
Příspěvky: 2040
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 62 times
Been thanked: 137 times
Pokud má někdo zájem o hry, tady jsem něco pověsil.
Je to rozdělené na balíčky, a řazené podle abecedy.
Ovšem jestli to bude fungovat netuším, Gotek nemám, ale na HXC USB to funguje.

Amiga GAME ADF-IPF

game1 - 0-F
adresa :www.uschovna.cz/zasilka/KMVP4DYK99SBFYDU-UME
game2 - F-M
adresa :www.uschovna.cz/zasilka/KM7WY5T9DGCVM7FD-BDK
game3 - N-S
adresa:http://www.uschovna.cz/zasilka/KMR7KGKD432NPR73-BIF/
game4 T-Z
adresa :http://www.uschovna.cz/zasilka/KMEUBHXWZRCLLCF8-ES8/


heslo pro rozbalení oldcomp

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 21 srp 2016, 22:26 
Offline
Radil

Registrován: 12 kvě 2013, 18:16
Příspěvky: 279
Bydliště: Bratislava
Has thanked: 41 times
Been thanked: 39 times
nemyslim, ze hxc (ci uz originalny sd alebo gotekovy) zvlada ipf inac ako, ze ich najprv konvertnes do hfe (a ci tie hry potom budu fungovat asi zavisi od typu copy protection)
ten usbckovy je nieco ine, kedze tam tu hlavnu pracu robi samotne pc, ktore ma o dost viac vykonu a ramky


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz