OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 22 říj 2017, 21:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Opera a Oldcomp?
PříspěvekNapsal: 10 říj 2017, 20:34 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 1558
Has thanked: 67 times
Been thanked: 103 times
Pouziva nekdo Operu? Me se neda prihlasit - teda, prihlasi me to, ale zas me to hned odhlasi :)

Version information

Version: 48.0.2685.35 (PGO) - Opera is up to date
Update stream: Stable
System: Windows 7 64-bit (WoW64)
Browser identification: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/61.0.3163.100 Safari/537.36 OPR/48.0.2685.35

_________________
ZX-81, ZX Spectrum, ZX Spectrum+, ZX Spectrum+2, Sinclair QL, Timex 1000 / 1500, CPC464, CPC6128, GX4000, Atari 2600 / 2600Jr, 600XL / 800XL / 130XE, Atari 260ST / 520ST / 1040ST / 1040STE / Mega / MegaSTE, C16, C64, C128, C128D, Amiga A500, Macintosh IIcx / IIvx / SE / LC II / 630 / 7300 / PowerMac G3 / G4 / G5, Laser210-8k / VZ200, Philips VG8010/8020, Canon V-20, Sony HitBit, Sanyo MPC-100, TI 99/4A, Didaktik Gama / M, IQ 151, PMD-85, MZ-700, PCW8256, Acorn Electron, CoCo, CoCo2, Oric Atmos, SGI Indy / Octane 2 / O2 / Indigo 2, HP-9000 715/80 a 715/100, IBM RS6000, Thomson MO5 / MO5E / MO6 / TO8, Dragon 32, Matra Alice, IBM PS/2 Model 30


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Opera a Oldcomp?
PříspěvekNapsal: 10 říj 2017, 20:54 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 6251
Bydliště: Praha
Has thanked: 746 times
Been thanked: 739 times
Ne, nepoužívá.

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Opera a Oldcomp?
PříspěvekNapsal: 10 říj 2017, 21:16 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 11:46
Příspěvky: 1845
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 47 times
Been thanked: 113 times
Mám operu na mobilu (hemeroid Android) a funguje parádně, tedy je to Opera mini a bez problemu.

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´(SD-QL, QubIDE, SGC), ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Opera a Oldcomp?
PříspěvekNapsal: 10 říj 2017, 22:32 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 11 čer 2013, 14:27
Příspěvky: 1279
Has thanked: 779 times
Been thanked: 209 times
Kubik píše:
Pouziva nekdo Operu?

Posledni verze stare dobre prave Opery, v 12.xx je OK.
http://arc.opera.com/pub/opera/win/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Opera a Oldcomp?
PříspěvekNapsal: 11 říj 2017, 04:57 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2014, 17:29
Příspěvky: 884
Bydliště: Milovice
Has thanked: 6 times
Been thanked: 141 times
Za mňa tiež v pohode, ani nič iné nepoužívam.

_________________
Atari Mega 2/4Mb Ram, Atari TT 030


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Opera a Oldcomp?
PříspěvekNapsal: 11 říj 2017, 07:40 
Offline
Radil

Registrován: 07 črc 2013, 23:28
Příspěvky: 363
Has thanked: 34 times
Been thanked: 55 times
Také používám Operu - tu poslední co používá GUI framework "Presto", tj. 12.18 (vydali neočekávaně v 2015). Ta nová Opera s tupým GUI se mi nelíbí a nefunguje mi třeba na PayPal (prej něco s certifikátama).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Opera a Oldcomp?
PříspěvekNapsal: 11 říj 2017, 07:51 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 1558
Has thanked: 67 times
Been thanked: 103 times
Takze jak se zda, moje hledani nahrady za Firefox pokracuje :)

_________________
ZX-81, ZX Spectrum, ZX Spectrum+, ZX Spectrum+2, Sinclair QL, Timex 1000 / 1500, CPC464, CPC6128, GX4000, Atari 2600 / 2600Jr, 600XL / 800XL / 130XE, Atari 260ST / 520ST / 1040ST / 1040STE / Mega / MegaSTE, C16, C64, C128, C128D, Amiga A500, Macintosh IIcx / IIvx / SE / LC II / 630 / 7300 / PowerMac G3 / G4 / G5, Laser210-8k / VZ200, Philips VG8010/8020, Canon V-20, Sony HitBit, Sanyo MPC-100, TI 99/4A, Didaktik Gama / M, IQ 151, PMD-85, MZ-700, PCW8256, Acorn Electron, CoCo, CoCo2, Oric Atmos, SGI Indy / Octane 2 / O2 / Indigo 2, HP-9000 715/80 a 715/100, IBM RS6000, Thomson MO5 / MO5E / MO6 / TO8, Dragon 32, Matra Alice, IBM PS/2 Model 30


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Opera a Oldcomp?
PříspěvekNapsal: 11 říj 2017, 08:49 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2014, 15:27
Příspěvky: 290
Bydliště: Praha
Has thanked: 18 times
Been thanked: 77 times
Teď jsem si stáhnul nejnovější verzi Opery a přihlásit se mohu. Přihlášení vydrží.
Není to tak dávno co jsem měl problém s tím, že přihlášení na OldComp nevydrželo. To bylo ale s FF a Chrome.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Opera a Oldcomp?
PříspěvekNapsal: 11 říj 2017, 11:12 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 1558
Has thanked: 67 times
Been thanked: 103 times
Zkusim to vecer z jineho pocitace, mozna mam neco dosraneho v systemu. Operu jsem nainstaloval, protoze mi ve FF nefunguje eBay :)

_________________
ZX-81, ZX Spectrum, ZX Spectrum+, ZX Spectrum+2, Sinclair QL, Timex 1000 / 1500, CPC464, CPC6128, GX4000, Atari 2600 / 2600Jr, 600XL / 800XL / 130XE, Atari 260ST / 520ST / 1040ST / 1040STE / Mega / MegaSTE, C16, C64, C128, C128D, Amiga A500, Macintosh IIcx / IIvx / SE / LC II / 630 / 7300 / PowerMac G3 / G4 / G5, Laser210-8k / VZ200, Philips VG8010/8020, Canon V-20, Sony HitBit, Sanyo MPC-100, TI 99/4A, Didaktik Gama / M, IQ 151, PMD-85, MZ-700, PCW8256, Acorn Electron, CoCo, CoCo2, Oric Atmos, SGI Indy / Octane 2 / O2 / Indigo 2, HP-9000 715/80 a 715/100, IBM RS6000, Thomson MO5 / MO5E / MO6 / TO8, Dragon 32, Matra Alice, IBM PS/2 Model 30


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Opera a Oldcomp?
PříspěvekNapsal: 11 říj 2017, 11:39 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:23
Příspěvky: 1032
Bydliště: Vsetín
Has thanked: 157 times
Been thanked: 357 times
Ebay ve Firefoxu (v56.0 64 bitů) funguje normálně, resetuj si nastavení Firefoxu a neser se s Operou :-).

_________________
ZX Spectrum, Amiga


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Opera a Oldcomp?
PříspěvekNapsal: 11 říj 2017, 11:50 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 1558
Has thanked: 67 times
Been thanked: 103 times
Uz jsem FF i preinstaloval a nic, dela to na vsech mych pocitacich, pokud se prihlasim. Neprihlasenemu funguje dobre, ale to zas nemuzu nakupovat :)

_________________
ZX-81, ZX Spectrum, ZX Spectrum+, ZX Spectrum+2, Sinclair QL, Timex 1000 / 1500, CPC464, CPC6128, GX4000, Atari 2600 / 2600Jr, 600XL / 800XL / 130XE, Atari 260ST / 520ST / 1040ST / 1040STE / Mega / MegaSTE, C16, C64, C128, C128D, Amiga A500, Macintosh IIcx / IIvx / SE / LC II / 630 / 7300 / PowerMac G3 / G4 / G5, Laser210-8k / VZ200, Philips VG8010/8020, Canon V-20, Sony HitBit, Sanyo MPC-100, TI 99/4A, Didaktik Gama / M, IQ 151, PMD-85, MZ-700, PCW8256, Acorn Electron, CoCo, CoCo2, Oric Atmos, SGI Indy / Octane 2 / O2 / Indigo 2, HP-9000 715/80 a 715/100, IBM RS6000, Thomson MO5 / MO5E / MO6 / TO8, Dragon 32, Matra Alice, IBM PS/2 Model 30


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Opera a Oldcomp?
PříspěvekNapsal: 11 říj 2017, 20:02 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:23
Příspěvky: 1032
Bydliště: Vsetín
Has thanked: 157 times
Been thanked: 357 times
Já taky nakupuji z ebay, zkus si nesynchronizovat FF přes FF účet. Třeba je v tom nějaký problém.

_________________
ZX Spectrum, Amiga


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Opera a Oldcomp?
PříspěvekNapsal: 12 říj 2017, 06:20 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:27
Příspěvky: 871
Has thanked: 150 times
Been thanked: 103 times
Já jedu taky na FF. Sync mám také. A eBay mi jede v pohodě.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Opera a Oldcomp?
PříspěvekNapsal: 12 říj 2017, 10:49 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 6251
Bydliště: Praha
Has thanked: 746 times
Been thanked: 739 times
Problém FF je, že se někdy sesype tak, že ani speciální odinstalátor a následná nová instalace nepomůže. Tohle ale asi nebude ten případ, když ti to dělá na všech compech - předpokládám připojených přes ten samý router a providera. Dělá to, i když FF spustíš v "nouzovém režimu"? Tj. když nenačte žádný plugin, ani jiná rozšíření?

_________________
Integrovat muslimy s Evropany je jako integrovat ovce s vlky.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Opera a Oldcomp?
PříspěvekNapsal: 12 říj 2017, 12:19 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 1558
Has thanked: 67 times
Been thanked: 103 times
Je to takovy divny - ted treba jeden problem zmizel (docasne, uz jsem jedno kolecko absolvoval), ale druhej trva. Ma to neco spolecneho s mym eBay uctem, protoze v "Private browsing" modu bez prihlaseni to funguje.
Abych to vysvetlil - kategorie "Computer Klassiker" mi ukazuje vyber podle kategorie a vyber podle znacky, ale neukazuje jednotlive aukce :) Vyhledavani funguje, ale pri zmene parametru vyhledavani dostanu prazdnou stranku. Moje domovska stranka se pravidelne zavesi na nejakem neodpovidajicim skriptu... atd atd.

Nicmene, puvodni hlaseni problemu bylo Nefungujici Opera na Oldcomp, a vzhledem k tomu, ze ostatnim funguje, tak to asi muzeme cele uzavrit :)

Edit: jo, jeste tohle - delalo to pres tri ruzne routery a dva providery. Nejdu to resit, proste si necham vsechny browsery a pouziju ten, kterej zrovna bude fungovat :)

_________________
ZX-81, ZX Spectrum, ZX Spectrum+, ZX Spectrum+2, Sinclair QL, Timex 1000 / 1500, CPC464, CPC6128, GX4000, Atari 2600 / 2600Jr, 600XL / 800XL / 130XE, Atari 260ST / 520ST / 1040ST / 1040STE / Mega / MegaSTE, C16, C64, C128, C128D, Amiga A500, Macintosh IIcx / IIvx / SE / LC II / 630 / 7300 / PowerMac G3 / G4 / G5, Laser210-8k / VZ200, Philips VG8010/8020, Canon V-20, Sony HitBit, Sanyo MPC-100, TI 99/4A, Didaktik Gama / M, IQ 151, PMD-85, MZ-700, PCW8256, Acorn Electron, CoCo, CoCo2, Oric Atmos, SGI Indy / Octane 2 / O2 / Indigo 2, HP-9000 715/80 a 715/100, IBM RS6000, Thomson MO5 / MO5E / MO6 / TO8, Dragon 32, Matra Alice, IBM PS/2 Model 30


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz