OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

Reklama!

Právě je 22 úno 2019, 09:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: MacSE a externý displej - je možný?
PříspěvekNapsal: 12 dub 2016, 02:20 
Offline
Kecálek

Registrován: 25 lis 2015, 01:24
Příspěvky: 128
Has thanked: 1 time
Been thanked: 17 times
Dobrý večer!
Som tu nový a podobný artikel som položil v časti starých PC pretože by som chcel vyriešiť tú istú vec na oboch:

Je možné zobrazovať klon pracovnej plochy Apple Macintosh SE na externom displeji?
Na počítači beží MacOS 7.1.
Som otvorený akémukoľvek riešeniu.

Ďakujem za akúkoľvek radu.
Miro


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 12 dub 2016, 10:40 
Offline
Pan Generální
Uživatelský avatar

Registrován: 28 led 2016, 22:57
Příspěvky: 2884
Has thanked: 146 times
Been thanked: 210 times
Rekl bych, ze ne - kdyz nic jineho, tak nemas nikde konektor, kam bys ten monitor pichnul.

_________________
Nikdy nediskutujte s blbcem. Stáhne vás na svoji úroveň a vyhraje zkušeností.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 12 dub 2016, 11:16 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7777
Bydliště: Praha
Has thanked: 1008 times
Been thanked: 924 times
Ale jo, jde to - nicméně to bude chtít malou investici:
http://www.obsoletecomputermuseum.org/mac_se/

_________________
"...they never believe me. They don't even believe me about you... You believe me, don't you, Abigail?"
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 12 dub 2016, 14:55 
Offline
Kecálek

Registrován: 25 lis 2015, 01:24
Příspěvky: 128
Has thanked: 1 time
Been thanked: 17 times
Dosť mi nedošlo čo na tej stránke nájsť. Je tawm opis majiteľovho MacSE a buď som prehliadol alebo nepochopil o čo ide.

Miro


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 12 dub 2016, 15:57 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 7777
Bydliště: Praha
Has thanked: 1008 times
Been thanked: 924 times
"...and a 68020 accelerator board that also drives the full page Radius monitor sitting next to it. This monitor works in combination with the internal monitor, giving you a large, rotated-"L" shaped screen. As you move the cursor off the left side of the internal screen, it appears on the full-page, and vice-versa."

_________________
"...they never believe me. They don't even believe me about you... You believe me, don't you, Abigail?"
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 12 dub 2016, 16:22 
Offline
Kecálek

Registrován: 25 lis 2015, 01:24
Příspěvky: 128
Has thanked: 1 time
Been thanked: 17 times
Práve toto som nečítal pretože 68020 akcelerátor môj Mac nemá, má iba štandard MC-68000 na 6 MHz. Pretože ak by mal, bol by rýchlejší ako môj Commodore 128 ktorý beží na 20 MHz.

Miro


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz