OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

ByteFest2022

Právě je 29.09.2022, 07:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Amiga OS 3.2.1 a PPC
PříspěvekNapsal: 30.07.2022, 15:58 
Offline
Kecálek
Uživatelský avatar

Registrován: 12.05.2013, 19:21
Příspěvky: 231
Bydliště: Pardubický kraj
Has thanked: 0 time
Been thanked: 74 times
Ahoj,
používá tu někdo ppc pod os 3.2.1 ? Zkoušel jsem na blizzardu ppc os 4.1fe a nějak mě to nenadchlo.

_________________
A500 512Chip 512Fast*A500+ 2MBChip 2MB Fast*A600*A2000*A3000 030/25 16MB Fast*A4000 Cyberstorm 060/50 128MB Fast Cybervision 64 Arxon scandoubler
A kýbl 8bit strojů na ty už nemam čas


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Amiga OS 3.2.1 a PPC
PříspěvekNapsal: 30.07.2022, 18:15 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 05.04.2013, 15:29
Příspěvky: 2205
Bydliště: Starý Vestec
Has thanked: 363 times
Been thanked: 394 times
No 4.1fe pro blizze mam taky. Zkusil jsem to a to je vse. Ale ja jsem tradicionalista a pouzivam 3.9 + BB2 + nejaky ty neofiko BB.

_________________
Amiga Sinclair Didaktik Sam_Coupé Enterprise SAM440ep μA1 MacBook_Air Mac_Mini_MOS CPC Atari MSX Acorn C64 RetroPC

http://party.oldcomp.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz