OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů

HVDOSdev2019!

Právě je 17 črc 2019, 20:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jeden lama dotaz
PříspěvekNapsal: 26 črc 2013, 12:51 
Offline
Kecka

Registrován: 17 kvě 2013, 16:39
Příspěvky: 25
Has thanked: 12 times
Been thanked: 5 times
Chtěl jsem se zeptat zkušenějších, může mít A500 Kickstart 3.1 ? Dražím jednu na Ebayi a je tam vyfocená připojená na TV s tímto Kickstartem.
Kromě 1.2 a 1.3 jsem viděl A500 s 2.0, ale 3.1 jsem myslel že může být až na A1200 .....

_________________
Amiga A600HD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: jeden lama dotaz
PříspěvekNapsal: 26 črc 2013, 12:55 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 19:23
Příspěvky: 1368
Bydliště: Vsetín
Has thanked: 287 times
Been thanked: 505 times
Může mít KS 3.1, který se tam dal dodatečně. S KS 3.1 se prodávala jen A1200, A4000 a CD32.

_________________
ZX Spectrum, Amiga weby: cs.speccy.cz , ondraspo186.8u.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: jeden lama dotaz
PříspěvekNapsal: 26 črc 2013, 13:31 
Offline
Kecka

Registrován: 17 kvě 2013, 16:39
Příspěvky: 25
Has thanked: 12 times
Been thanked: 5 times
Díky za info , já měl za to že na 3.1 už musí být i odpovídající hardware :-)

_________________
Amiga A600HD


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz