OldComp.cz

Komunitní diskuzní fórum pro fanoušky historických počítačů
Právě je 23 čer 2017, 16:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Chip ram pro A600
PříspěvekNapsal: 18 led 2016, 19:48 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2013, 22:48
Příspěvky: 5872
Bydliště: Praha
Has thanked: 709 times
Been thanked: 708 times
No ale je otazkou, o kolik chces tu pamet rozsirit. Jestli ti staci jen 2MB Chip a nebo uvazujes i o nejake te Fastce + pozdeji neco na clockport atp. Jak tu vsichni vime, casto to jen u "drobneho" rozsireni nakonec nekonci.

_________________
Nemám vůbec nic! Jsem jen admin... I have no computers - i'm only admin... Ich habe keinen Computer, ich bin nur Admin... Je n´ai rien du tout. Je ne suis qu´administrateur.
Call me Mr.Hellwide!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip ram pro A600
PříspěvekNapsal: 18 led 2016, 19:51 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 11:46
Příspěvky: 1753
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 43 times
Been thanked: 111 times
--- zdvojený ----

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´SD-QL, QubIDE, ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & satan disk & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Naposledy upravil Jack_Free dne 18 led 2016, 19:53, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip ram pro A600
PříspěvekNapsal: 18 led 2016, 19:52 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 11:46
Příspěvky: 1753
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 43 times
Been thanked: 111 times
No vidím to tak tohle je jen rozšíření RAM
http://allegro.pl/amiga-600-rozszerzeni ... 48088.html

A tohle je rozšíření FAST RAM ?
http://allegro.pl/a6095-9-5-mb-fast-slo ... 39799.html

Chápu to dobře ?

Tak se ptám jaká asi cena je za tyto zařízení ještě zajímavá, prostě za kolik by se to dalo sehnat u nás.

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´SD-QL, QubIDE, ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & satan disk & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Chip ram pro A600
PříspěvekNapsal: 18 led 2016, 19:59 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 20:39
Příspěvky: 995
Bydliště: Praha
Has thanked: 68 times
Been thanked: 137 times
Ja se porad ptam co vlastne chces? Proc se tak upinas na ty dve aukce? Co s tou Amigou chces delat?

Nova turbina stoji 100E a je to bozarna. Ja bych za jenom fastram vic jak pulku nedal, ale i za tu pulku dostanes jen 10% zabavy oproti turbine.

Rozsireni chipram na 2mb si kup urcite.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip ram pro A600
PříspěvekNapsal: 18 led 2016, 21:16 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 11:46
Příspěvky: 1753
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 43 times
Been thanked: 111 times
Hlavní činnost, hraní her.

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´SD-QL, QubIDE, ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & satan disk & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip ram pro A600
PříspěvekNapsal: 18 led 2016, 21:53 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 20:39
Příspěvky: 995
Bydliště: Praha
Has thanked: 68 times
Been thanked: 137 times
Kup si turbinu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip ram pro A600
PříspěvekNapsal: 18 led 2016, 22:41 
Offline
Radil
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2013, 21:45
Příspěvky: 349
Bydliště: Brno
Has thanked: 76 times
Been thanked: 71 times
Jack_Free píše:
Hlavní činnost, hraní her.

Jestli hraní her, doporučuju WHDLoad. Na WHDLoad aplikaci potřebuješ disk a na disk potřebuješ optimálně 020 a FastRAM. Takže budu tvrdit totéž, co kolegové, kup turbínu a 1 MB Chip.

Takhle to mám já:

Obrázek

_________________
http://jack.untergrund.net [ Obrázek A500+ Obrázek A600 ObrázekA1200 ObrázekA1200T Obrázek A2000 ObrázekA4000 ObrázekA4000T ObrázekMac Mini G4 ]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip ram pro A600
PříspěvekNapsal: 19 led 2016, 06:18 
Offline
Profík
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2013, 18:27
Příspěvky: 836
Has thanked: 143 times
Been thanked: 102 times
Pokud budeš objednávat tu 1MB CHIP z Polska,tak bych taky jednu vzal.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip ram pro A600
PříspěvekNapsal: 19 led 2016, 11:39 
Offline
Kecálek

Registrován: 26 dub 2015, 19:26
Příspěvky: 235
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 0 time
Been thanked: 15 times
jack-3d píše:
A kdo to chce bez pájení, za necelých 600 korun může koupit 1 MB i s RTC.

szukana oferta jest nieaktualna


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip ram pro A600
PříspěvekNapsal: 19 led 2016, 11:53 
Offline
Pan Štábní
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2014, 11:46
Příspěvky: 1753
Bydliště: Trutnovsko
Has thanked: 43 times
Been thanked: 111 times
Objednáno, zaplaceno proto aukce skončila.

_________________
ZX 81, Zx Spectrum & microdrive, Sinclair QL 2xFDD 3,5´SD-QL, QubIDE, ZX Spectrum +2, Didaktik M, Commodore C64 I , Commodore C64 II & Easy Flash I a III, Commodore C128, Commdore Amiga 500, Amiga 600HD, Atari 800XL SDrive, Atari 520ST & satan disk & HXC usb floppy emulator. --- XBOX 360, Playstation 2 a několik PC a notebooku.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Chip ram pro A600
PříspěvekNapsal: 19 led 2016, 12:21 
Offline
Kecálek

Registrován: 26 dub 2015, 19:26
Příspěvky: 235
Bydliště: Olomouc
Has thanked: 0 time
Been thanked: 15 times
Mohu nabídnout tyto alternativy, které jsem kdysi vytahal ze starých GK. Cena za 2 ks 100,- Kč + pošta.


Přílohy:
dram50.jpg
dram50.jpg [ 158.66 KiB | Zobrazeno 2335 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz